Løft - Piren

Løft Helse Piren er en tverrfaglig klinikk, med kiropraktor og fysioterapeut. Våre behandlingsmetoder er basert på forskning og klinisk erfaring innen nerve-muskel og skjelettsystemet. Vi jobber for å fremme et helhetlig helsetilbud gjennom kiropraktikk, fysioterapi, kosthold, bevegelse og stressmestring. Hos oss har vi høyt kvalifisert personell som jobber målrettet for å oppnå best mulig behandlingsresultater. Vi har også idrettsmedisinsk erfaring fra ulike idrettsgrener.

Våre behandlere

frida_beate

Frida Beate Valstad

Fysioterapeut

Frida er utdannet i Nederland med fordypning i manuelle teknikker og idrettsfysioterapi. Som fysioterapeut har Frida opparbeidet seg kompetanse innen forebygging, behandling og rehabilitering av akutte og langvarige muskel- og skjelettplager med spesiell interesse for nakke- og skulderplager, ryggsmerter og bekkenrelaterte plager. Hun er opptatt av å ha en helhetlig tilnærming hvor behandlingen er individuelt tilpasset dine behov. Hun har erfaring fra styrketrening og håndball.

Sarah Skage Elden

Sarah Skage Elden

Kiropraktor

Mastergrad ved AECC, England. Sarah er en allsidig kiropraktor som behandler både akutte- og kroniske plager i bevegelsesapparatet. Hun er spesielt interessert i nakke- og ryggplager, men tar også for seg svimmelhet, hodepine og plager som kan oppstå i ekstremitetene. Sarah er opptatt av å finne underliggende årsak, og tilpasser behandling og øvelser til hver enkeltes behov.