Løft - Piren

Løft Helse Piren er en tverrfaglig klinikk, med kiropraktorer og fysioterapeut. Våre behandlingsmetoder er basert på forskning og klinisk erfaring innen nerve-muskel og skjelettsystemet. Vi jobber for å fremme et helhetlig helsetilbud gjennom kiropraktikk, fysioterapi, kosthold, bevegelse og stressmestring. Hos oss har vi høyt kvalifisert personell som jobber målrettet for å oppnå best mulig behandlingsresultater. Vi har også idrettsmedisinsk erfaring fra ulike idrettsgrener. Våre terapeuter har engasjement hos Nidaros Hockey, Ranheim fotball, Bærumssvømmerne og Trondheim Maraton.

Våre behandlere

Tom

Tom Magne Jonassen

Kiropraktor

Mastergrad ved Syddansk Universitet i 2003. Han har bred etterutdanning med spisskompetanse på ekstremiteter og er kjent som en av pionerene bak idrettskiropraktikk. Tom Magne har lang erfaring med behandleransvar fra utallige mesterskap og eventer. Tidligere medgründer og styreleder i Eureka Kiropraktikk. Han har i en lang årrekke vært meget engasjert i Norsk Kiropraktorforening med bl.a to perioder i sentralstyret, senest som nestleder.

Haraldur

Haraldur Arnason

Kiropraktor

Mastergrad ved Syddansk Universitet i 2003. Fordypning innen idrettskiropraktikk, nålebehandling (IMS), kinesiotape og trening. Har bl.a. vært kiropraktor for Team Northug, X-Games og The Oakley Arctic Challenge. Jobber i dag med en rekke toppidrettsutøvere bl.a. innen langrenn, fotball og løping. Til daglig ser han mest pasienter med langvarige plager. Han har glimt i øyet og søker heller å finne mulighetene enn å se begrensningene.

frida_beate

Frida Beate Valstad

Fysioterapeut

Frida er utdannet i Nederland med fordypning i manuelle teknikker og idrettsfysioterapi. Som fysioterapeut har Frida opparbeidet seg kompetanse innen forebygging, behandling og rehabilitering av akutte og langvarige muskel- og skjelettplager med spesiell interesse for nakke- og skulderplager, ryggsmerter og bekkenrelaterte plager. Hun er opptatt av å ha en helhetlig tilnærming hvor behandlingen er individuelt tilpasset dine behov. Hun har erfaring fra styrketrening og håndball.