Løft - Kiropraktorgården

Løft Kiropraktorgården er en tverrfaglig klinikk som har hatt samme adresse siden 1968. Våre behandlingsmetoder er forskningsbaserte og våre behandlere har lang klinisk erfaring. Vi diagnostiserer, tilpasser og utøver behandling innen nerve, muskel og skjelettsystemet. Vi jobber helhetlig og alltid med et mål om at din totale helse bedres, uansett utgangspunkt.

Våre behandlere

Trine

Trine Jakobsen

Kiropraktor

Mastergrad ved Life University, USA i 1998.
Erfaringsbakgrunn fra privatpraksis på Finnsnes, Militærsykehuset på Setermoen, Ørlandet Medisinske senter og over 20 år i privatpraksis i Trondheim sentrum. God erfaring innen behandling av akutte- og kroniske lidelser i nakke, rygg, bekken og hofter, migrene/hodepine, samt barn og gravide. Ti års praksis innen trykkbølgebehandling og tilleggsutdannelse i triggerpunkt/muskelbehandling. Tidligere flere verv i Norsk Kiropraktorforening og sitter per dags dato i styret i Norsk Kiropraktorforening.

lars

LARS ANDRE TOLÅS

Kiropraktor

Mastergrad ved University of South Wales. Lars Andre er en allsidig kiropraktor som behandler hele bevegelsesapparatet, og har en spesiell interesse for nakke-, korsrygg- og bekkenproblematikk. Tidligere toppidrettsutøver med solid erfaring innenfor idrett. Han jobber i dag som idrettskiropraktor for Bærumsvømmerne og Nidaros Hockey. Han har tilleggsutdanning i nålebehandling (IMS) og kinesiotaping for muskel- og skjelettplager, som ofte brukes i kombinasjon med tradisjonell kiropraktisk leddjustering.

Anne

Anne Marie Selboskar Selven

Kiropraktor

Matergrad ved AECC, England i 2000.
Anne Marie Selboskar Selven har jobbet ved Kiropraktorgården mesteparten av sin karriere. Hun er andre generasjon kiropraktor ved Kiropraktorgården. Hennes mor Bodil Selboskar startet ved samme plass i 1971, hvor hun arbeidet i 42 år. Anne Marie har lenge vært en ildsjel i Norsk Kiropraktorforening (NKF) som har stilt opp i flere verv, og nå som leder av NKF. Hun har bred erfaring i behandling av nakke- og rygglidelser, og er opptatt av at mennesker skal fungere best mulig i sitt daglige virke.

Magnus

Magnus Fagerli

Kiropraktor

Mastergrad ved AECC, England.
Allsidig klinisk, erfaring med landslagsutøvere og toppidrettsutøvere i en rekke forskjellige idretter. Han skrev sin avhandling om behandling av migrene/hodepine. I tillegg til nakke- og ryggplager, har Magnus stor interesse for behandling av svimmelhet, kjeveproblematikk og skulder/hofteplager. Tilleggskompetanse i bruk av trykkbølgebehandling, nålebehandling og funksjonell trening.