Løft - Moholt

Løft Moholt er en tverrfaglig klinikk, og våre behandlingsmetoder er basert på forskning og klinisk erfaring innen nerve-muskel og skjelettsystemet. Vi jobber for å fremme et helhetlig helsetilbud gjennom kiropraktikk, fysioterapi, coaching, personlig trening, yoga, kosthold, bevegelse og stressmestring. Hos oss har vi høyt kvalifisert personell som jobber målrettet for å oppnå best mulig behandlingsresultater. Vi har også lang idrettsmedisinsk erfaring fra nasjonal og internasjonal toppidrett (OL, VM, Tour de Ski, X-Games).

Våre behandlere

marie

Marie Krokstrand Olsen

Fysioterapeut

Utdannet ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Marie er en allsidig fysioterapeut med bred erfaring. Hun behandler akutte og langvarige muskel-skjelettlidelser med spesiell interesse for kne, skulder, nakke og rehabilitering av idrettsskader. Marie har fordypning innen ortopedisk medisin, idrettsmedisin, Neurac Redcord slyngebehandling/trening og diagnostisk ultralyd. Hun er, i tillegg til å jobbe hos oss, engasjert som fysioterapeut for Norsk Fotballforbund og har ansvar for BDO Toppgruppe J13-J15.

Kristine_Bjorgvik

Kristine Bjørgvik

Kiropraktor

Mastergrad ved AECC, England.
Kristine er en allsidig kiropraktor som behandler alt innenfor nerve-, muskel-, og skjelettsystemet. Hun er opptatt av en funksjonell - og skadefri hverdag, og synes dermed det er viktig å finne årsaken bak pasienten sine utfordringer. Hun har en spesiell interesse for akutte- og langvarige lidelser av nakke, rygg, bekken, kjeveproblematikk/hodepine, samt. alt av iderettsrelaterte skader. Kristine bruker bl.a. nålebehandling (IMS), taping, og leddjustering som en del av sin behandling.

Kjersti-Buaas_moholt

Kjersti Østgaard Buaas

Coach

Kjersti er profesjonell snowboardkjører, har deltatt i OL hele fire ganger og har en bronsemedalje fra OL i Torino. Hun var finalist i Mesternes Mester på NRK i 2020 og hun digger å utfordre seg selv både fysisk og mentalt. Kjersti er spesielt opptatt av det å mestre press og stress. Hun har en bachelor i idrettsvitenskap, er sertifisert meditasjonslærer og pustetrener.

Vi er nå så heldige å ha fått Kjersti med i LØFT teamet hvor hun vil jobbe som stressmester, mental trener og performancecoach med fokus på pust, meditasjon, avspenning og mental trening. Nå kan du få Kjersti som din egen coach. Book din time enten som video- eller fysisk konsultasjon.

frida_beate

Frida Beate Valstad

Fysioterapeut

Frida er utdannet i Nederland med fordypning i manuelle teknikker og idrettsfysioterapi. Som fysioterapeut har Frida opparbeidet seg kompetanse innen forebygging, behandling og rehabilitering av akutte og langvarige muskel- og skjelettplager med spesiell interesse for nakke- og skulderplager, ryggsmerter og bekkenrelaterte plager. Hun er opptatt av å ha en helhetlig tilnærming hvor behandlingen er individuelt tilpasset dine behov. Hun har erfaring fra styrketrening og håndball.

Anders

Anders Grepperud

Kiropraktor

Mastergrad ved Maquarie University i Sydney Australia. Anders har bred erfaring med alle typer plager i nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Han har videreutdanning og spesiell interesse for nakke-, skulder- og kjeveproblematikk.

solveig

Solveig Bjørgvik

Kiropraktor

Mastergrad ved AECC, England.
Behandler akutte- og kroniske lidelser i nakke, rygg, bekken/hofter, idrettsskader, hodepine og svimmelhet. Behandler også spedbarn og gravide. Tilleggskompetanse i nålebehandling (IMS), kinesiotape og funksjonell trening.
Solveig er ansvarlig kiropraktor for Norges senior cheerleaderlandslag gjennom NAIF.

Haraldur

Haraldur Arnason

Kiropraktor

Mastergrad ved Syddansk Universitet i 2003. Fordypning innen idrettskiropraktikk, nålebehandling (IMS), kinesiotape og trening. Har bl.a. vært kiropraktor for Team Northug, X-Games og The Oakley Arctic Challenge. Jobber i dag med en rekke toppidrettsutøvere bl.a. innen langrenn, fotball og løping. Til daglig ser han mest pasienter med langvarige plager. Han har glimt i øyet og søker heller å finne mulighetene enn å se begrensningene.

Tone

Tone Broli

Sekretær

Tone er vårt nav i klinikken og har kontroll på daglig drift og pasientflyt. Hun hjelper deg med praktiske spørsmål og bookinger.

Tom

Tom Magne Jonassen

Kiropraktor

Mastergrad ved Syddansk Universitet i 2003. Han har bred etterutdanning med spisskompetanse på ekstremiteter og er kjent som en av pionerene bak idrettskiropraktikk. Tom Magne har lang erfaring med behandleransvar fra utallige mesterskap og eventer. Tidligere medgründer og styreleder i Eureka Kiropraktikk. Han har i en lang årrekke vært meget engasjert i Norsk Kiropraktorforening med bl.a to perioder i sentralstyret, senest som nestleder.

Tiina Granum

Yogainstruktør